HASIL TANGAN EDIT BLOG ORANG LAIN ! AWESOME!

Last updated : October 28, 2013

Assalamualaikum… Tak jawab berdosa..

Hujung minggu yang busy dengan lappy, blog, dan koding… Kalau tengok entry sini, amal ada kata nak edit blog korang kan ? Siapa yang bertuah tu nasib laa… Tapi mungkin amal buat semua kut.. cuma slow-slow dan bagi amal masa nak edit blog korang satu satu..

Senarai blog yang amal selesai edit :

1) blog pertama
2) blog kedua
3) blog ketiga
4) blog keempat
5) blog kelima

Header dan footer amal buat sendiri.. Kebanyakkannya sudah diubah.. Tapi ada yang cacat sikit tu, amal nak ubah… ni nk minta permission tuan blog, nak tukar 🙂

p/s : Bagi pendapat sikit memandangkan amal baru belajar dengan koding 🙂

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/hasil-tangan-edit-blog-orang-lain.html/trackback

PAGE TOP