HEADER BARU

Last updated : October 28, 2013
Bila selalu blogwalk, selalu tengok header blogger lain comell comell + gempak gempak . .
kalau nak dibandingkan dengan amal punya, macam langit dengan bumi, kura kura dengan arnab . . ngehngeh . .
Yang ni header amal yang lepas . . Ok fine~~ kami mengaku, ini “the worst header” yang pernah kalian kalian jumpa kan . .
dan sekarang kami buat yang baru . .
hehe . . simple+nice (Angkat bakul sendiri)
tapi bila nak set dalam blog, mak ai, buruk-nya!!
sedih~~ tuhan jer tahu . .
jadi amal pown crop doodle tu, jadi-lah macam kat bawah . . 

 

Siyes buruks !  dah lah tulisan macam apa lagik . .
INI HANYA LAH HEADER SEMENTARA SAHAJA . .
SEBELUM AMAL BUAT YANG BARU (itu pun kalau ada masa)
Sapa sapa nak sedekah-kan header kat amal, memang gempak lah kan . .
ngehngeh  ^.^

9 Comments

  1. salam , amal ..
    thanks yee komen ari tuu ..
    nak tny laaa ..
    heartbeat tuu ape ?
    mcm mana pulak nak dpt income dr nuffnang tuu ..
    tak faham laaa ..

    ermm , header dah lawa .. mybe tukar background kot .. mestii header tuu teserlah sikit.
    opinion eiya jew 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/header-baru.html/trackback

PAGE TOP