HEADER TERBARU DARI YANG TERBARU

Last updated : October 28, 2013
Dalam entry yang lepas (klik), actually baru semalam lah kan, buat header baru tapi masalahnya, ada sedikit problem yang boleh menyebabkan jiwa ini sedikit “DOWN” (nape lah header aku buruk)

But now, HEADER TERBARU DARI YANG TERBARU simple+kecik+takde gambar muka ku yang merepek ni..
Kalau orang kata, header semalam lagi ok (klik), tapi bagi amal, header semalam KO sebab header tu kena crop..so, doodle yang amal letak pun, tak kelihatan . .

Penat penat jer aku buat header tu, sudahnya, hamekkau!! header yang simple ni jugak lah ko mengahadap tiap tiap hari “Kenapa guna “Sila masuk”?? nape tak guna “selamat datang” ke apa ke??
sebabnya kan, “selamat datang” tu orang dah selalu guna . .  “Sila masuk” tu unik + pelik . .
Ada ke patut “Sila masuk”?? sape yang nak masuk belog ko pun aku tak tahu lah . . .

Whatever it is(baru habis study MUET ni~~), ni lah last header . .
Lepas ni malas dah nak edit bagai..Terima kasih sebab baca entry merepek ni . .
^.^ hikhok!

#kalau korang nak komen pasal header ni ke colour dia ke apa ke, silakan . .
tapi jangan lah kutuk, MENANGIS KANG makcik sebelah rumah . .
Apa apa pun, baca bismillah sebelum baca entry ni..kihkih 

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/header-terbaru-dari-terbaru.html/trackback

PAGE TOP