IDEA UNTUK BERBUAT JAHAT YANG BANGANG

Last updated : October 28, 2013
Korang tahu, dalam beberapa hari yang lepas, tiba tiba jer aku ada idea nak pergi stalk orang lain . .
Ala . . Kalau stalk pun, aku stalk ” tut ! ” . . muahahaha . . Aku boleh terpikir nak buat akaun facebook baru then aku nak g add dia semata mata nak tengok dia tulis status apa kat wall dia.. tak rasa bangang tahap cipan ye dok ?
Then aku terpikir, kalau aku g add, belum tentu dia nak approve kan ?? so aku tanya lah member aku, kalau “orang add kau, kau nak approve orang yang macam mana ? ” then beliau cakap, “aku akan approve orang yang ada mutual friend ramai dan muka dia baik baik je ” . .  So dengan automatiknya, aku terpikir nak letak gambar muka fake perempuan paling innocent kat dunia… Dan kebetulan jugak dia tak nyorokkan friendlist dia . .  Aku dengan otak mangkuk nya dah angan angan nak add ramai friend dia, then baru add dia . .  so dia tak de lah was was nak approve aku kan ??
Alahai, sengal punya minah . . . Sengkek betul pemikiran anda sehingga begitu sekali . . So aku pun tak nak lebih sakit hati, aku pun tak teruskan angan angan aku . . Baik tak ?? hehe
Heyy! kalau aku boleh terpikir untuk buat benda ni, no wonder lah kan, manusia manusia di luar sana akan buat macam yang aku buat . .  cuma bezanya, aku takk buat, cuma merancang, Jadi, hati-hati lah anda semua …
Tapi kalau macam amal, amal akan approve even orang tu takde mutual friend sekalipun . .  sebabnya, Kebanyakkan yang add adalah blogger dan pengunjung blog ni . .  Amal kan ada letak link facebook kat tepi nun ~~~
Selesai sudah entry “IDEA PERBUATAN JAHAT YANG  BOLEH BANGANG”—————————————————————————-

ENTRY TERBAIK
  1. STATUS TERBAIK UNTUK ORANG YANG DIHACK
  2. DOODLE UNTUK SPONSER
  3. YUNA SEND EMAIL KAT AMAL
  4. BAGI DOODLE FREE KAT SEMUA ORANG YANG DATANG KOMEN 

1 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/idea-untuk-berbuat-jahat-yang-bangang.html/trackback

PAGE TOP