INGIN KE PERTH! DOAKAN……

Last updated : October 28, 2013

Assalamualaikum.. Tak jawab berdosa!

     Okay.. Hari ni bila tengok 1 promotion mengenai harga penerbangan ke tempat-tempat tertentu, mata ni bergitu galak mencari tempat faveret aku.. Then akhirnya, ada juga promosi ke Pearth dengan harga Rm 703 dari Pulau Pinang.. Keh keh keh
     Bagi aku murah dah laa… Paling best bila ke Jakarta dan Surabaya dengan harga 1 MYR. Masyuk duit!
Ada banyak lagi negara yang diorang tawarkan harga yang memurah..
Rambang biji mata..
> > Tengok sini< <
p/s : Paling best negara Kluang, maybe minggu depan kut aku terbang ke sana 😀

*Lagi 1, kalau yang nak pergi ke Jakarta dan Surabaya dengan harga rm1, tarikh akhir promosi sampai isnin depan okay…

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/ingin-ke-perth-doakan.html/trackback

PAGE TOP