JaNgaN piciT JERAWAT+ss (tanda seru)

Last updated : October 28, 2013
apa itu jerawat, takk perlulah amal explain . .
dulu, amal banyak sangat sangat JERAWAT. Nak dijadikan cerita, amal g FACIAL . . kowt lah kalau hilang chipsmOre tuh sume, tapi sekarang rasa MENYESAL YANG AMAT SANGAT ! sebab ape ?

1) dia picit jerawat guna mesin . .  sampai ade keluar api tuh . .  kalau nakk tengOk sangat video tuh, ni contohnya —- >  klik

2) of-cost lah sakit ! tuhan jerr tahu . .  tapii tahan jerr, ye laa sbb da pergii
3) SAMPAI SEKARANG LUBANG LUBANG JERAWAT TUH STILL ADE . .  Orang tua tua cakap, lubang ni, takk bolehh hilang sampai bila bila . .

contoh lubang jerawat . . nak tau banyak, google jerr . . .

hah (!) kan menyesal . . .  pakai foundation banyak mana pown, lubang lubang GUNUNG BERAPI ni tetap ade . . sebab tu amal nasihat, JANGAT PICIT JERAWAT ATAU PERGI FACIAL YANG TAKK BETOII (!) nanti berlubang lubang macam lopak lopak kat jalan raya yang tak diselenggara dengan baikk tuh . .

petua petua hilang parut jerawat 

*hamekkaw ! tapi sekarang amal still bersyukur dengan apa yang ade dalam diri ini . . .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/jangan-picit-jerawatss-tanda-seru.html/trackback

PAGE TOP