KAD RAYA DARIPADA 2 BLOGGER FEMES

Assalamualaikum… Selamat pagi semua. Memandangkan sekarang pukul 3.32 pagi.

Beberapa minggu yang lepas, timeline korang (kebanyakan blogger) mesti penuh dengan status nak pos kad raya lah, tak pun minta alamat rumah blogger lain sebab kita nak pos kad pada orang sebagai kenang-kenangan raya aidilfitri.

Kad Raya blogger Kacak dan adik Maniis

Tapi, bila ada yang minta, aku rasa malu nak bagi alamat rumah. Aku pernah dapat 2 kad pada raya yang lepas daripada blogger fuh.my dan arjunapopkorn yang sangat kacak dan kacaks. Tu pun aku yang offer alamat.. Masa tu aku mula-mula berblog, bila dah lama ni rasa macam malu-malu kucing pulak.

Dah la dua-dua lelaki, kacak pulak tu.. Haha.

Okay, mereka dah berpunya.

So sekarang, bila ada yang nak bagi alamat, aku senyap je. Huhu

Melainkan . . . . . . . . . . . . . . . .

Akak Kathy R’bain dan Raja Farah Azian

 blogger-kathy

raja-farah-azian

Dua blogger ni offer sendiri. Dalam dia-diam aku menikus, ada jugak yang nampak ekor aku. Eh?

kad-raya-blogger-famous

kad-raya-blogger-femes

Kepada kakak Kathy R’bain dan adik Raja Farah Azian, you all too cute sanggup PM kita untuk bagi kad raya. Kita simpan kad ni eh, dan semoga ukhuwah kita kekal sampai bila-bila.

P/s: Walaupun you all tak kenal kita, tapi kita kenal both of you ya… Thank you for this kad yang crazycute  .

 

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/kad-raya-daripada-2-blogger-femes.html/trackback

PAGE TOP