KALAU LAH “IDEA” NI HIDUP, DAH LAMA AKU BELASAH

Last updated : September 24, 2016

Penat aku. Daripada tadi tengok blog ni, nak taip tapi tiada idea.

Rasa macam penat sangat.

Mungkin sebab lama sangat cari idea,last sekali buntu.

Penat!

Tengok-tengok gambar pun tiada idea, tengok blog orang lain pun tiada idea.

ketandusan-idea

Kalau lah “idea” ni hidup, dah lama aku belasah.

Penat sebab dia tak keluar beraksi.

Dah la Piala Thomas semalam pun kita kalah. Tiada rezekii.

Apa-apa pun, jangan risau, aku takkan belasah “keputusan Piala Thomas“, aku cuma nak belasah “idea” ni sahaja.

Cikgu.. Hari ni cikgu comel sangat.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/kalau-lah-idea-ni-hidup-dah-lama-aku-belasah.html/trackback

PAGE TOP