: : KAWEN : :

Last updated : August 20, 2014

Assalamualaikum… Tak jawab berdosa!

Yeah! Aku penganggur… Ada siapa-siapa yang mahu ambil saya bekerja?

Okay stop! u all! Sekarang ni kan, i cuma pikir nak kawen jer. Tak tahu la perasaan ni normal atau tidak, tapi entah la.. Lagi-lagi bila best friend aku post dekat wall gambar ni.

Kita ni kasar tapi dengan suami mesti manja.. haha Tak boleh blah amal!

Tiba-tiba teringat pada seorang hamba allah yang hantar chat.

ni kalau hantar merisik/meminang/dsb, jenis letak hantaran sama harga macam Mitsubishi Evo atau jenis ikut landasan syarie?”


Bagi aku ayat lelaki ini bukan seperti “ayat manis”..  Ayat manis kebanyakan lelaki. Kalau aku, suka lelaki yang tak seperti letak gula/tebu/gula merah di bibir. Tapi jawapan aku,  urm entah laa..  Tolak molek-molek.

Jadi! Belajar lah dulu amal…. Ketepikan dulu soal Cinta dan genggam ijazah, Senangkan keluarga dulu dan last kali baru pikir pasal diri sendiri.. Adik-adik aku semuanya kecik-kecik lagi… Yang penting FAMILY first!

 

p/s: Kita harap dapat kahwin masa study. Sebab nak hasben tolong betulkan jubah kita time nak graduate nanti. hehe

9 Comments

  1. cha..says: Reply

    Pesanan yg beerti..tq at as ingatan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/kawen.html/trackback

PAGE TOP