KENAPA TRAFIK BLOG JATUH MERUNDUM ?

Kenapa Trafik Blog jatuh Mendadak ?

Assalamualaikum… Hehe Blog aku dah lain kan ? 😀

     Rasanya puas hati kut dengan theme ni. Kalau nak diikutkan, aku tak suka pun. Sebab tak best. Tak macam perempuan :D. Haha. Tapi sebab loading laju theme wordpress ni, punya lah suka aku. Satu masalah settle.

     DIa gila punya laju bila tak ada widget iklan dengan follower. Sumpah aku tak tipu. Tapi disebabkan aku memerlukan 2 benda ni, jadi nak tak nak, letak jugak.

     Now nak selesaikan masalah “Kenapa Trafik Blog jatuh Merundum atau Mendadak“. Kena belajar satu-satu. Kalau nak kaji “Kenapa” mengapa”, sebulan pun tak lepas. Lagi lah aku ni bukan arif bab IT 🙂 Stress daripada tercipta entry hari tu sampai lah terbit entry ini. Tak selesai-selesai jugak.

     Now, letih sangat. Sebab aku tak tidur daripada malam tadi. bayangkan ! haha.. 

Kenapa-Trafik Blog-jatuh-Merundum-atau-Mendadak

Ni dikira jatuh merundum tak ? Haha

18 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/kenapa-trafik-blog-jatuh-merundum.html/trackback

PAGE TOP