KENAPA TRAFIK BLOG JATUH MERUNDUM ?

Kenapa Trafik Blog jatuh Mendadak ?

Assalamualaikum… Hehe Blog aku dah lain kan ? ๐Ÿ˜€

ย  ย  ย Rasanya puas hati kut dengan theme ni. Kalau nak diikutkan, aku tak suka pun. Sebab tak best. Tak macam perempuan :D. Haha. Tapi sebab loading laju theme wordpress ni, punya lah suka aku. Satu masalah settle.

ย  ย  ย DIa gila punya laju bila tak ada widget iklan dengan follower. Sumpah aku tak tipu. Tapi disebabkan aku memerlukan 2 benda ni, jadi nak tak nak, letak jugak.

ย  ย  ย Now nak selesaikan masalah “Kenapa Trafik Blog jatuh Merundum atau Mendadak“.ย Kena belajar satu-satu. Kalau nak kaji “Kenapa” mengapa”, sebulan pun tak lepas. Lagi lah aku ni bukan arif bab IT ๐Ÿ™‚ Stress daripada tercipta entry hari tu sampai lah terbit entry ini. Tak selesai-selesai jugak.

ย  ย  ย Now, letih sangat. Sebab aku tak tidur daripada malam tadi. bayangkan ! haha..ย 

Kenapa-Trafik Blog-jatuh-Merundum-atau-Mendadak

Ni dikira jatuh merundum tak ? Haha

18 Comments

    • bukan amal buat ๐Ÿ™‚ xtau mane dapat.. tetiba ada kat latop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/kenapa-trafik-blog-jatuh-merundum.html/trackback

PAGE TOP