Kentut lelaki busuk pun dikatakan hensem?

Last updated : July 19, 2014
Assalamualaikum.. Tak jawab berdosa
     Kadang-kadang bila kita suka kat lelaki tu, muka dia macam singa yang penuh bulu-bulu di muka pun kita kata dia hensem.
     Atau perempuan yang apabila dia dirumah dia suka korek hidung dan celet di bawah tapak kaki lepas tu tawaf satu rumah pun kata cantik.
Motif? Tak diketahui.
     Lagi lah kalau yang ada crush. Masa tu, sanggup jemah nak pergi kerja hari-hari.
     Kalau disuruh basuh jamban 5 kali seminggu pun sanggup. Tak pe.. Asalkan kita dapat tengok sisi muka dia pun jadi lah.
     Dan apabila orang tersebut kutuk anda dari belakang, hah!!! masa tu muka yang berbulu tu dikatakan macam zebra, ayam dan sebagainya. Tak pun bila kita take him or her sebagai crush kita sebab kekacakan atau kecomelannya, dan tiba-tiba bila dilihat dekat-dekat, alamak!! tak adalah hensem mana. Then terus tak suka. For me, it’s normal. Kita kalau dah angau, kentut dia pun kita sanggup dengar tapi tak sanggup bau. Ianya normal. Mana orang nak bau kentut orang lain.
     It’s all about perasaan. Semua orang ada perasaan. Tak pelik lah kalau kita boleh ada crush 11 orang sekaligus. Normal okay.
     Bagi aku perempuan lagi banyak crush lebih dari lelaki. Sebab? Haha. Rahsia. Aku perempuan beb. Tak bermakna banyak crush ni tak setia or what.

Atau lelaki yang berinovasi seperti di atas menjadi pilihan anda ? Terpulang.. Tapi ingat lah.. Kita ni sama-sama bogel kat padang mahsyar nanti. Tidak perlu dibanggakan dengan rupa paras.

7 Comments

    • menulis dari hati. tengok isi tersurat dan tersirat dan samakan dengan kehidupan. in sha allah smpai maksudnya 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/kentut-lelaki-busuk-pun-dikatakan-hensem.html/trackback

PAGE TOP