KESEDIHAN MELAMPAU – BLOG

Last updated : July 19, 2014

Aassalamualaikum…

Ada banyak yang aku nak cerita dengan kehidupan aku sekarang…

Jadi cikgu yang tak banyak subjek yang boleh di ajar, dengan kata lain duduk lenggang..

Tapi bila hadapi masalah laptop yang hanya boleh bukak tak sampai 20 minit dan blog yang mempunyaI masalah (maybe hosting), terus tak ada mood nak update blog.

Blog, Blogger dan Malas.

Nak menulis pun nak kena ada mood.

Aku bukan nak cipta alasan tapi memang mood tu penting. Tambahan pula, aku ni memang malas sangat sangat..

Banyak lagi aku nak cerita.

blog-ketandusan-idea

Aku tak dapat UPSI dan tak lulus UJIAN MEDSI.

Beberapa entry dalam blog ni hilang kat google. Salah satunya entry custom made sticker kereta. Dah beberapa hari google dan belajar kenapa entry jadi 301 lepas tu ambil solution untuk redirect daeipada http://cikamal.com kepada http://www.cikamal.com kemudian blog hilang… Entry contest blogger Farisha pun aku redirect bagi ada www tuu..last sekali entry tu lenyap terus kat google.. Aku tak paham betul.. Habis tu yg aku belajar sampai dua hari daripada 1 tutorial ke 1 tutorial tu ape? Tapi aku tak penat. Aku nak belajar.

Last sekali blogger www.paly.com kata mungkin masalah hosting. Aku agak dah !!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/kesedihan-melampau.html/trackback

PAGE TOP