KEYWORD KANGKUNG MENJADI-JADI

Last updated : January 17, 2014

Hari kangkung.

 

Aku agak dah.

     Keyword-keyword mengenai kangkung memang famous sekarang. Keyword macam “13 JANUARI HARI KANGKUNG SE ‘MALAYSIA’ dan seangkatan dengannya memang meletop. Percaya lah. Kalau korang nak naikkan trafik takat 200-300 hanya dengan keyword Kangkung ni, pergi buat cepat. 

     Kalau malas, entry tu tak payah fakta pun tak pe. Buat entry pasal “Kenapa dengan kangkung” atau “kenapa perli pasal kangkung“, gerenti ramai yang singgah. Hanya dengan sedikit teknik SEO yang korang boleh beli dekat blogger ini, gerenti mencanak-canak naik.

    Tak percaya ? Tengok ni

 

KEYWORD KANGKUNG MENJADI-JADI

 

Sekarang percaya kenapa “keyword kangkung menjadi-jadi?”

Hanya dengan Mcd Kangkung, kenapa perli pasal kangkung, kangkung punya pasal, kangkung perli, kangkung Malaysia dan apa yang terjadi kangkung di Malaysia, dan sedikit teknik SEO, In Sha Allah, dapat naik sedikit trafik.

Aku ada masalah dengan webmaster tool, blogger ini yang tolong aku, bantu aku. Terima kasih sangat-sangat. Nak bagi flying kiss, TAK BOLEH!!! hehe.. Terima kasih. Terharu sangat-sangat.

Salam maulidurrasul semua 🙂

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/keyword-kangkung-menjadi-jadi.html/trackback

PAGE TOP