KOMEN KOMEN DAN PENDAPAT ORANG LAIN TERHADAP ISTERI KEDUA

Saya merupakan isteri ke-2 masa mula2 kawin smua ok … sy siap ckp dgn hsbd baik betul No.1hsbd sy bg duit bulan2 RM1000 utk byr kete,check-up ank dgn belanja tapi sbnrnya mmg xcukup …sy duduk dgn famli d KL manakala suami dok dgn No.1 d johor hujung minggu baru suami balik KL itu pun jika ada wang ….bulan 8/2010 baru2 ni suami keje kat KL so duduk dgn sy n family d KL No.1 dia hantar balik kg … bila suami dok dgn sy … saya mula bc msg hsbd .. no.1 bg …macam2 dia mengata sy .. sungguh sy x sangka … lagi2 bab duit … No.1 dh la 2 tahun xkeje alasan ank xnk bercerai badan ….
sy kje … bila sy minta duit belnja dia soh paakai duit sy kje …. since suami dok dgn sy dan sy bc msg2 dia dan bila sy tahu perangai No.1 camna n saya  tya hsbd baru la dia terdiam … rupa2nya duit selalu xcukup yg No.1 minta mcm2 … beli cincin emas la … sy dgn ank smp masa pantang pun pinjam duit mak dan ayah … sy xtau nak bt camna dgn No.1 biar dia sedar diri skit … depan suami baik sekali …. bila dia col sy cakap mcm2 … tolong bg komen


…………………………………………………………..


Apa pendapat korang ???
Meyh kita roger komen-komen orang lain
KOMEN KOMEN PEDAS :

INI SAJA YANG MAMPU PRINTSCREEN

Bagi amal, (PENDAPAT amal ok, jangan ada sape sape marah) hehehe.. 

Dia minta nasihat, Jadi nasihat lah baik-baik… Amal tengok, ramai yang kutuk, kesian perempuan tu, dia nak minta nasihat dapat pula kutukan.. Bagi amal, amal tak nak komen lebih-lebih, sebab kadang kadang bila kita cakap macam tu, nanti bila jadi kat kita, lain pulak kita akan cakap, so, kat situ dah nampak dah HIPOKRITNYA… 


Jadi, kalau nak nasihat, nasihat macam yang di bawah ni :
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
v

Pada perempuan yang sebelum berkahwin :
“HIDUP BERMADU TIDAK SEMUANYA MANIS, BANYAK UJIANNYA, YANG PENTING, SEBELUM BERKAHWIN, PIKIR DAHULU SEMASAK MASAKNYA”

………………………………………………………………….


9 Comments

  1. bukan takut apa.. sbb benda ni tak kena batang hidung sendiri… sekarang ni mungkin law aku komen aku akan berpihak pada komen2 di atas… tapi kita kena ingat.. tak de siapa dlm dunia ni nak hidup menderita… dan aku takut pd ALLAH… aku takut2 satu hari aku pulak akan terkena mcm dia… mungkin tapi dlm kes lain walwahualam… what goes around comes around :\

  2. eh lelaki dia kena adil la.tak payah pasang dua kalau poket pon nipis.kalo rase tak boleh nak adil tak payah pasang dua..kesian kan ade yg teraniaya..ape2 pn yg no 2 tu mmg kene siap2 la dgn mcm2 dugaan.dah menyelit tgh2 org kann…haha 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/komen-komen-dan-pendapat-orang-lain.html/trackback

PAGE TOP