LIPAT BAJU PAKAI KOTAK ?

Last updated : October 28, 2013
Hari ni hari paling best bagi aku… aku bagi adik-adik aku main game kat lappy aku tapi dengan syarat suruh diorang lipat kain… bayangkan diorang yang sebelum ni tak pernah melibatkan diri dalam kerja kerja macam ni, tapi disebabkan kain tu banyak gila dan diorang dengan sendirinya offer diri nak lipat, aku pun tak kesah lah kan… ye la, orang mengandung disorongkan bantal, sape tak nak kan … ehh ???
Adik yang last (10 tahun), Faiz lipat baju dan yang keempat, Farhan, 12 tahun, lipat seluar, cadar, spender bagai…muahahaha
Faiz dia tak reti kalau nak lipat baju, lagi lah dengan perangai cerewet aku yang tak suka kalau baju lipat dengan tak kemas, JADI dia ambil inisiatif dengan lipat baju guna kotak…  MACAM MANA TU ??
Pergi kat GOOGLE dan taip “MESIN LIPAT BAJU”
macam tu lah adik aku buat, cuma dia tradisional sikit, tak payah potong sana sini bagai…
AMBIL KOTAK
LETAK BAJU
LIPAT
SIAP !
🙂
p/s : Faiz kata ” aku lipat baju cara sains” … erk !!
—————————————————————————-
ENTRY TERBAIK
  1. STATUS TERBAIK UNTUK ORANG YANG DIHACK
  2. DOODLE UNTUK SPONSER
  3. YUNA SEND EMAIL KAT AMAL
  4. BAGI DOODLE FREE KAT SEMUA ORANG YANG DATANG KOMEN 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/lipat-baju-pakai-kotak.html/trackback

PAGE TOP