MALAS LAGI

Assalamualaikum… 

 

     Ada banyak benda yang aku nak cerita. Aku nak berjaya macam orang lain, tapi… HAH!!! Tengok da ada tapi! Susah bukan ? Itulah aku. Macam mana nak berjaya weyh dah kalau hangat-hangat tahi ayam. Kalau setakat jeles dengan orang lain (tapi tak dengki tau), walhal, apa pun tak buat. Kata nak update entry hari-hari tapi tak pun. Banyak betul tapi.

     Aku teringin nak tu, nak ni, tapi usaha pun sikit, macam mana nak dapat. Yang hang tau berangan. Kalau lah jenin tu wujud, memang boleh kawan dengan dia. Silap haribulan jadi bini no 2. 

     Hari-hari berazam nak buat itu ini, nak jadi macam dia dan dia, last last habuk pun tarak.. Ni entry pendek, aku malas nak tulis apa-apa. Assalamualaikum! Tak jawab dosa!

9 Comments

  1. Assalamualaikum,

    Bukan senang nak berjaya, Tak susah nak gagal… so apa yang penting kena berusaha banyak2 and doa dr Allah 🙂
    [nama] recently posted…Monday BluesMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/malas-lagi.html/trackback

PAGE TOP