Mari menderma dengan nuffnang

Assalamualaikum…

     Aku dah lama nak cerita pasal mende ni, tapi baru sekarang aku tulis. Mungkin tiada masa kut. Atau mungkin, tak cari masa.

bersedekah, cik amal, sedekah dengan earning nuffnang, nuffnang malaysia, duit nuffnang, sedekah duit nuffnang

     Kalau korang tengok nuffnang korang ada donat bulat macam kat atas ni, sila klik dan ambil tahu. Korang boleh sedekahkan rm5, rm10, rm25, dan rm50. Mungkin nak ambil masa kumpul rm50 sebulan, cukup payah, jadi sedekah seikhlas hati korang 🙂 In Sha Allah, Allah akan bagi lebih daripada yang ini.

1

     Bila dah klik “Donate”, akan terpancar green note macam kat bawah ni.

capture-20131201-171019

     Kemudian…. Then you must proud with yourself. Lepas tu, korang hadiahkan diri korang dengan chocolate, ais krim dan sebagainya. 🙂

     Selamat menderma 🙂

Ayuh bantu seorang rakan blogger ini —-> SINI

1 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/mari-menderma-dengan-nuffnang.html/trackback

PAGE TOP