MASALAH HEARTBEAT SAYA

Last updated : October 28, 2013
hehe . . my ADEK baru jer cakap “HANG DOK PROMOTE KAT ORANG, HANG PON ADA MASALAH”Sob sob . .  sengal giler . .
itu bukan ceritanya . . ceritanya bermula apabila amal  bagi email kat HEARTBEAT, then dengan tidak disangka sangka, HEARTBEAT balas email saya . .
Berbekalkan “ENGLISH YANG TUNGGANG LANGGANG”, baca-lah email yang amal bagi kat diorang . .

—————————————————————————– 
why when “i refer friend to register”, the earning still rm 0.00 ?? ten people register already under my 
Affiliate ID but still rm 0.00. i try register for my second blog under my Affiliate ID using different email address and its successful registration but still rm 0.00. why this happen to me ? other blogger can cash out their money but me ?? 

 
I hope you can solve my problemI hope you reply my question immediately. thank you
—————————————————————————–
 
HEARTBEAT BALAS :
 
—————————————————————————–
Hi Cik,
 
If your earning still rm0.00, it maybe our system still taking some time to evaluate the validity of the referral.
Once we have verified, we will update your account with referral fee.
—————————————————————————–
 
Email yang amal bagi tu, macam ada sikit lah kuasa “amarahnya” padahal takk pun . .WAHH   =D
terima kasihh heartbeat . . harap harap masalah diselesaikan dengan kadar segera . .

9 Comments

  1. ni betul betul translate bm to bi. tak per dik. pelan pelan kayuh.

    practise make perfect. akak pun bukan pandai sangat english. at least orang boleh faham kira ok le tu.

    tak penah plak surat surat formal yang akak buat kat office ni di reject. ngeee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/masalah-heartbeat-saya.html/trackback

PAGE TOP