MENANG CONTEST BLOG PALING CANTIK DAN ADA YANG TAK PUAS HATI ?

Last updated : October 28, 2013
Assalamualaikum… Takk jawab berdosa!Mesti kebanyakkan korang ada join contestΒ CONTEST BLOG PALING CANTIK 2013, dan kebanyakkan dari anda, anda dan anda semua mesti rasa pasrah gila bila tak menang. 300++ peserta kalau tak silap amal, dan boleh jadi pesaingan sengit sengit..

Bila owner contest post :

Hah!! Time tu semua pakat tengok siapa yang menang blog paling cantik..
Dan tiba tiba “hek eleh ~~ dia ni ke yang menang ?” hek eleh hek eleh hek elehΒ dia ke yang menang?
time tu mesti rasa hampa. kan kan ?
Dan amal lah orang paling terkejut dan kata “weyhh!!” (dengan nada kuat), housemate semua pakat terkejut sebab terlalu kuat sangat, sudah nya bila aku kata “weyhh!! aku menang blog paling cantik”.. Time tu semua little bit angin laa sebab Β ingatkan aku nak bagitahu diorang yang lecturer nak datang observe kita orang..
Apa yang aku rasa masa itu adalah terkejut! sebabnya ada blog lagi cantek dari aku punya πŸ™‚ Sampai sekarang aku masih tak percaya..
Dan tadi, owner contest tulis kat page dia :
Aku pun pergi lah godeh2 chatbox dia, dan aku nampak seorang anon yang tulis macam ni “blablabla”
Nak tahu apa ?
Tekan siniΒ dan pergi chatbox dia

Wahai awak, awak dan awak, pendapat orang lain lain. saya tak tahu kenapa blog saya cantik di mata orang lain, saya tak tahu kenapa allah bagi saya menang rm50 selepas rumah saya kena pecah masuk, saya tak tahu kenapa allah tu nak bagi saya menang walaupun blog ni tak comel macam blog awak, tak kiut macam blog awak, tak kawai macam blog awak, tak k-pop macam blog awak, tak secantik blog awak, tapi apa yang saya nak bagitahu yang anjurkan contest ni bukan awak, awak, mahupun saya. jadi bila saya menang, saya pun tak tahu kenapa dia pilih saya sebagai pemenang. Jadi saya cuma nak bagitahu ” saya akan persetankan encik anon tu kata” dan ada nampak tak caption belah kanan dekat “online facebook“, saya nak anon tu baca. πŸ™‚ saya bukan baru letak okay, dah lama saya letak caption tu.

Btw, terima kasih kepada atiey sebab anjurkan contest ini πŸ™‚

34 Comments

  1. tahniah cik amal sebab menang…keputusan juri adalah muktamad sebarang surat menyurat tidak akan dilayan…hehehehe…lantak la apa org lain nak kata…janji awak menang sebab rezeki awak mmg dah tertulis begitu…:)

  2. teruk betol kan anon tu ? saye dah baca dah ape yang anon tu tulis kat cbox. saye pon join tapi saye tak menang. blog ni memang patut menang pon. cntek je flower tepi tu. *ikhlas yer*… lgpon buat ape nak marah2. entah ape ape je hehehe… =DD

  3. biaslah tu. semua nak menang sampai kutuk kutuk. Btw, blog awak memang kemas lahh πŸ˜‰ Sorry ye. terstalk. hihi ^^ sebab nampak kat dashboard. saja teringin nak baca. bosann~ Eh, tahniah tauu πŸ˜‰ saya taktau pula ada contest tu. *ketinggalan betul :p

  4. salam kesiannya kat akak , jahat betul anon tu , dahla nama macam2 letak , haters la blalalala la , sabar jela , kita doa bia allah tunujk jalan kat dia biar dia terserempak dengan makcik hidayah dalam mimpi dia ok !! sm:)le

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/menang-contest-blog-paling-cantik-dan.html/trackback

PAGE TOP