MENANG CONTEST SAYA SI BLOGGER AWESOME 2012 !

Last updated : October 28, 2013

Assalamualaikum…

     Haha..Rasa nak boom jer kan blog aku ni, baru tadi post entry pasal MENANG CONTEST TOP BEST PHOTO 2012, then sekarang, post pulak menang contest Saya Si blogger Awesome 2012 ! Semuanya pasal 2012 kan ? memang best 2012 ! Awesome sangat sangat sangat ! Rasa macam nak STOP jer Disember 2012..
     Padahal, dah umumkan pemenang, lama dah, baru menyibukkan diri nak taip Entry pasal menang itu ini.. Hahaha Whatever!

Okay ! nak cerita pasal contest Saya Si blogger Awesome 2012, Aku Taip entry panjang panjang dan semestinya Kalau aku jadi owner contest, rasa macam nak bakar je blog aku ni tulis sebab tulis jawapan panjang panjang 🙂 Dia suruh jawab 3 soalan, dan jawapan aku macam 3 muka surat ! okay tipu!

     Dan acctually, tak tahu pun aku menang, sampai lah owner contest pm kat facebook
Gambar bukti 🙂
Klik untuk pembesaran yang maksimum
     Aku rasa nak melompat satu rumah bila dapat tau 🙂 Dan yang PALING PALING PALING best, HADIAHNYA Terbaik yang ampunnn !!! banyak gila seyhh!!Apa apa pun Terima kasih kepada blogger Yanie Andirah sebab pilih entry amal 🙂
Nak tahu apa yang amal tulis untuk jawab 3 soalan tu ? klik sini (jawapan gilakentangsengal)
Nak tahu Amal menang apa ? klik siniMemang Terbaik lah 🙂 Apa apa pun, Alahamdulillah… syukur sangat2.. Esok pulak amal buat Entry pasal amal menang Ada 1 contest satu ni.. Nak tahu apa, tunggu…

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/menang-contest-saya-si-blogger-awesome.html/trackback

PAGE TOP