MENANG CONTEST TOP BEST PHOTO 2012

Last updated : October 28, 2013

Assalamualaikum…

Dah lama tak update, tak tahu kenapa Malas sangat2 dan untuk contest yang amal masuk dalam entry ini, dah bertahun menang, baru sekarang nak bagitahu.. Okay fine, budak malas! bagus! 🙂

First sekali, bila Enter blog ni, dan nampak title PEMENANG UNTUK CONTEST TOP BEST PHOTO 2012 terus rasa nak melompat seyh dan bila dapat tau menang, pergh!!! best!! sukasukasuka 🙂 Amal Join pun last minit, dan tak sangka menang..

Dan gambar yang menang tu, bukan gambar amal, tapi gambar member .. hahahaha.. Tak pe lah, tetap menang kan ?? huhu

Nak tahu gambar apa yang amal pertaruhkan ? klik sini
Nak tahu Senarai pemenang ? klik sini

Apa apa pun terima kasih yang amat sangat untuk blogger Balqis Haryani sebab pilih gambar amal 🙂

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/menang-contest-top-best-photo-2012.html/trackback

PAGE TOP