MINTA TOLONG SANGAT SANGAT!

Last updated : October 28, 2013
Assalamualaikum semua ! tak jawab dosa
Lepas laptop ni tenat yang amat sangat, then apabila ia kembali pulih selepas mendapat rawatan hoospital swasta, aku happy!! hoyeahh!!! tapi bila semuanya baru selepas di format, microsoft word yang dulu punya 2007 jadi 2010.. okay fine! bapak tension nya!! Aku nak 2007 punya.. 2010 tak best! serabut! Sekarang duk p cari link nak download.. segala macam tutorial kat youtube + google, sampai sekarang tak membantu. Semuanya ke jalan buntu! tapi takpe, usaha tangga highway! haha.. pada sesiapa yang tahu macam mana nak download microsoft word 2007, meyh bagi link.. terima kasih! ^.^*baru perasan, banyak sangat tanda seru

5 Comments

  1. yunk, pakai 2010 la best, ok jer.. cer kelebek slow2, mungkin awak dh terbiasa guna 2007, tu bila ada 2010 awak jd kekok,nnt bila dh terbiasa insyaAllah akn jd ok. bkn apa klu guna 2010 nnt2 ke depan senang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/minta-tolong-sangat-sangat.html/trackback

PAGE TOP