MURID BERCINTA DENGAN CIKGU?

Last updated : August 20, 2014

Assalamualaikum… Tak jawab berdosa!

     Anak murid bercinta dengan cikgu memang topik hot. Kawan aku sendiri, dia punya kawan bercinta dengan cikgu seni (lelaki) lepas habis SPM kawin. Tadaa!!! Jodoh!
     Kalau tengok gambar kat atas, orang tanya, “siapa tuu” ? Pakwe ke ? nampak dah tua ke budak tu? Dia budak lagi. Aku ajar dia pun tak. Tapi aku tengok dia macam baik je. Aku pun cakap kat dia “
 
“Awak mari sini. Cikgu nak bergambar dengan awak“.
Dia terpinga-pinga. Lepas tu macam nak lari. Sadis! Nampak sangat tak nak bergambar dengan aku. Aku tarik dia.
Awak mari sini sekejap…“. <— Unsur paksaan disitu.. Hahaha
Gambar kat atas aku agak, gambar tak rela. HaHa..
     So, aku tak bercinta dengan dia. Tapi siapa ada di antara korang yang kawan korang atau sesiapa pun yang boleh dikategori sebagai “Anak murid bercinta dengan cikgu“, cer share sikit. Aku dah ada 2 orang dan 2 cerita, tapi aku share 1 tu jer laa..
     Aku serius tak boleh bayangkan macam mana anak murid boleh kapel dengan cikgu sendiri. Tapi untung laa, sebab markah untuk subjek cikgu yang dia bercinta tu berkemungkinan dapat tinggi. Berkemungkinan laa… Aku tak kata semua cikgu ya.

13 Comments

  1. haha..

    dah selalu dapat surat cinta dari murid.

    payah benar nak jawab bila ada murid tanya..

    “cikgu tak sayang saya ke?”

    ….

    dah la murid paling cantek kat sekolah tu..

    Haha..
    [nama] recently posted…Komisen Ke 12 dari Ashadee.comMy Profile

    • perasaan perempuan, mmg gitu kak 😀 xpe kak.. hasben pun hensem 🙂

  2. Saf_lozachsays: Reply

    Mcm mana niii saya jatuh cinta dengan cikgu biology tuisyen saya!!!dh kawin ade anak plak tuu..umur dahla same dengan abah saya..tahun ni saya spm😢😢😢😢asyik ingat dia jee mcam mana niiii😭😭😭😭😭😭

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/murid-bercinta-dengan-cikgu.html/trackback

PAGE TOP