PAGE RANK BLOGGER MALAYSIA

top-blogger-malaysia-page-rank-4-5

     Semua mesti heboh pasal Page rank masing-masing. Dan masing-masing mesti nak tahu page rank blogger lain.. Amal serius nak tahu Page Rank blogger Malaysia yang dapat PR4-PR7. Teringin nak tahu siapa yang dapat PR4-PR7. Siapa agak-agaknya ya ?

     Alhamdulillah.. Amal dapat PR2.. Tetap bersyukur. Sebab sebelum ni, amal ada pernah check bila tengok ada seorang blogger update entry pasal Page Rank. Kalau korang tengok Komen amal kat blog beliau, mesti tahu masa tu amal dapat berapa page rank.

top-blogger-malaysia-page-rank-4-5

ALhamdulillah. Mesti korang gelak-gelak sebab baru ada 2 je kan ? Tak pe! Amal lagi bersemangat untuk berbloging.. Agaknya laa.. Dah tak ada sifat malas macam entry ini dan ini.

 

CHECK PAGE RANK

P/S : Teringin nak tahu top 10 page rank blogger malaysia 

8 Comments

    • wahh.. menunjukkan blog akk pernah dpt yg tinggi 😀 xpe kak.. nnt dia naik balik la tuu 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/page-rank-blogger-malaysia.html/trackback

PAGE TOP