Hanya Daftar dah boleh menang sebijik i phone 6 plus 64gb. Gila tak menggelabah. Siapa taknak handphone  bhai. Aku bagitahu cara-caranya ya. 1. Klik Daftar “Menangi i phone 6 plus 64gb” 2. Klik register 3. Isi Ruangan di bawah. Kalau nak senang klik “Register using Facebook”. Tapi tetap kena masukkan username, email tu semua. Sebab nanti …
Aku suka baca blog tentang kehidupan dan yang positif. Senang cerita, Malaysia Best Blog 2015 yang paling aku suka adalah mengenai mengenai skrip kehidupan. Blog mengenai bagaimana peritnya menjadi seorang yang miskin, blog yang cerita tentang kehidupannya. Blog mengenai susah senang kau hidup di dunia. Jatuh bangun sebagai seorang suami atau isteri. Itu kriteria blog yang aku nak. 10 …
Nak dapatkan 4 Flat bukan susah. Hari ni aku nak cerita pengalaman aku dapat 4 Flat. Dan aku bagi sedikit tips cara nak dapat 4 flat, supaya kauorang dapat rasa sekali syurga 4 Flat. Ya. aku pernah rasa nikmat 4 flat. Hanya sekali. Sebelum dapat rasa perkataan “4 rata” tu, macam-macam aku berangan. Aku berangan …
Kalau kat USM, pointer bukan perkara pertama, pointer kau tinggi-tinggi tak ada guna. Tapi diorang nak tengok kau aktif atau tak kat USM. Masa aku masuk USM dulu, kami awal-awal sudah diberitahu, kau orang dapat pointer 3.0 umpama dapat 4 FLAT. Dan yang paling best, PTPTN tak perlu bayar bila kau pointer 3.66 dan ke …
Sebenarnya, daripada dulu sampai sekarang, ada satu azam yang aku nak capai masa tahun baru, but in the end, impian tu tak tercapai. Impian untuk dapat berat badan normal. Start facebook keluarkan notis macam kat atas, aku terus tak boleh upload gambar. Urm, aku tak ada lah sampai muram durjana, cuma aku tak makan 7 hari …
Maaf sayang. Sambungan untuk episod “APA KAU DAPAT JADI ANAK CIKGU? Iaitu best……..” tak ada hari ini, mood tak ada. Ni cerita lain. Daripada, Abang Kacak . . Masa aku kecik, aku kena belajar kat 3 institusi. Sekolah Agama, Sekolah Kebangsaan dan Kelas mengaji.  Kalau Sekolah Kebangsaan pada waktu petang, Sekolah Agama pulak pada waktu …
PAGE TOP