1.2  LATAR BELAKANG:              Makna penuh TABIKA ialah Taman Bimbingan Kanak-kanak. Manakala KEMAS pula ialah Jabatan Kemajuan Masyarakat. Kurikulum yang disediakan di KEMAS ialah menyediakan peluang belajar bagi kanak-kanak berumur 2 hingga 6 tahun serta menyediakan kemudahan pembelajaran bagi kanak-kanak supaya dapat belajar dengan selesa dan aman. Selain itu, perlu melibatkan ibu bapa dan masyarakat …
essaigment
klik TARIKH TAMAT 30 APRIL 2012 come, blogwalking ! saya tag sebab saya sayang : http://cikyayastory.blogspot.com http://n-mcd.blogspot.com  
Bulan 7 ni ada paper MUET . .  so, dengan bangganya nak bagitahu, OUHH~~ I’M HAPPY TO SIT FOR THIS KILLER EXAM !!!!dah lah english terabur dan semestinya gagap terketak ketak lutut nak speaking dengan orang lainn . . giler ke hape hah ?  macam takk PERCAYA SAHAJA aku KENA amek exam ni dah lah …
ok dalam entry yang lepas klik, kami sudah makan sate kat sini (yang dikatakan sedap itu dong~~) so, hari ni pown pergi lagi . .  25/4/2012 ape kena mengena sate dan buku ??Ni AKCELI sebelum pergi, dah snap siap siap candid yang ala ala mengancam bace buku KORANG TAHU APA NIKMAT MAKAN SATE SUNGAI DUA …
Nak join klik sini
PAGE TOP