orang kate kalau tak ade first step, takk akan ade second step kan ? so picture picture tak bertudung kat muka buku sume aku daah deleteso, rasa ape ? entah lah, no komen senang hati tak ? no komen jugak   korang pown support lah ! maksud aku support nih, korang jangan pulak dok goda …
YEAH YEAH RESULT KELUAR !!     first word  “ALHAMDULILLAH” kenape ?? sebab naikk ponter . . .  gembira ?? ya ! mesti-lah ! nak hinjut hinjut katil sampai terbelah 2   harapan ?? harap sangat sem depan naikk lagii . . saya NAK bile dah habiss 6 semester, saya dapat 3.75 dan keatas PLEASE DOAKAN KEJAYAAN …
Cek nak share sikit haihh . . . haa . .  ni lah pencuci muka yang amal selalu pakai . . pencuci muka nih harga rm 55 . .  macam biasa lah, dia khas untuk hilang kotoran, memutih, bla bla bla . .. ni pulak toner . . kalau rajin jerr pakai . . . …
update xpress ! 1) http://tekno.kompas.com/read/2012/04/11/16483561/Air.Pantai.di.Simeulue.Naik.6.Meter 2) http://www.melanaublogger.com/2012/04/updated-ombak-tsunami-dijangka-tiba-di.html berita mengenai stunamitakk tahu betul atau tidak, wallahualam, tapi amal dapat sumber dari 2 blog kat atas nihharap harap tiada perkara buruk yang terjadi DOAKAN RAKYAT MALAYSIA OK 
Disebabkan saya baik dan tidak meng-kopi atau meniru hasil tulisan orang lain, oleh itu saya hanya senaraikan “PETUA HILANG PARUT JERAWAT ” dalam belog belog yang sudah amal google 1)  2) 3)4)5)6) http://busuk.org/ping/view/56987hah . . banyakkan ?? tapii belog nombor 6 tuh yang terbaikk
apa itu jerawat, takk perlulah amal explain . . dulu, amal banyak sangat sangat JERAWAT. Nak dijadikan cerita, amal g FACIAL . . kowt lah kalau hilang chipsmOre tuh sume, tapi sekarang rasa MENYESAL YANG AMAT SANGAT ! sebab ape ? 1) dia picit jerawat guna mesin . .  sampai ade keluar api tuh . . …
PAGE TOP