PAPER MUET KILLING ME !!!!!!!!

Last updated : October 28, 2013
Bulan 7 ni ada paper MUET . .  so, dengan bangganya nak bagitahu,
OUHH~~ I’M HAPPY TO SIT FOR THIS KILLER EXAM !!!!dah lah english terabur dan semestinya gagap terketak ketak lutut nak speaking dengan orang lainn . . giler ke hape hah ?  macam takk PERCAYA SAHAJA aku KENA amek exam ni

dah lah tinggal sebulan lebihh nak naikk sem 5, sempat ke nak study dah kalau kat umah ni, aku tido pown pukul 8,9 pagi . . bangun tapayah cakap lah . .  petang baru nak sedar ..  tu nasib baikk hidup lagi . .

KITARAN TIDUR AKU DAH TUNGGANG LANGGANG DAH . .
DAH TERBALIK . .
bila bukak jer buku MUET tadi, masha allah, terkial kial dengar ape omputeh tu cakap . .PERGHH!!!!!!!!!
mentality aku dah @#$%&Y^

bagi aku dapat ben-3 bulehh . .
MESTI BULEHH !!CHAYORK2 !!!!!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/paper-muet-killing-me.html/trackback

PAGE TOP