PEMENANG RANDOM BY CIKAMAL.COM

Nak tahu siapa pemenangnya ? Klik sahaja link dan tengok sama ada anda menang atau tidak. Sebab apa amal buat macam ni ? Sebab, nanti awak boleh ucap tahniah pada beliau πŸ™‚ Boleh erat hubungan sesama blogger
Jangan lupa komen “Tahniah !!!”
Pemenang hair ribbon clips daripada TIEY SMILEZ

Sila hantar detail katΒ TIEY SMILEZ

pemenang 1 : SINI
pemenang 2 : SINI

5 Helai shawl Thara daripada butikΒ zyranee
Sila hantar detail katΒ zyranee
pemenang :Β SINI
pemenang :Β SINI
pemenang :Β SINI
pemenang :Β SINI
pemenang :Β SINI
Topup RM5 daripada cik amal
Sila hantar detail katΒ cik amal
pemenang 1 : SINI
pemenang 2 : SINI
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

PEMENANG RM40 RANDOM BY CIKAMAL.COM daripada cik amal
> > SINI < <Β 

Assalamualaikum.. Maaf ganggu.. saya menang hadiah _____________ daripada GA ni. Then nanti awak akan deal, dengan sponsor yang sangat baik hati.. Sangat-sangat baik hati.

Kepada pemenang, sila hantar detail selewat-lewat hujung minggu depan. Kalau ada masalah, inbox facebook amal. Kepada sponsor, amal doakan semoga korang murah rezeki dan panjang umur, minta maaf kalau ada salah, silap, khilaf semua, amal busy sangat-sangat, sebab tu tak keep in touch dengan korang. Minta maaf ya. Kepada pemenang, Tahniah! Yang tidak menang, tak mengapa, doodle amal akan bagi secara berperingkat okay.Β 
Kepada yang ada tidak mengikut syarat, tak mengapa, tuhan ada. Tahniah semua ! πŸ™‚

sesiapa yang nak blogwalk, senarai peserta di sini

19 Comments

  1. Anonymoussays: Reply

    Sy suka last sentence..yang tak ikut syarat xpe,tuhan nampak..xpe la..rezeki dia…at least dia ikhlas utk tak rasa terpaksa utk like benda2 yg dia lgsg ikhlas nk tekan.Kalau bagi hadiah biar ikhlas,kalau tak..pahala melayang..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/pemenang-random-by-cikamalcom.html/trackback

PAGE TOP