PENANGAN MOHABATEIN

Last updated : July 19, 2014

Aku tengok Mohabatein. Jangan gelak. Keluar “perempuan” aku malam ni. Nak tengok menangis ke tak. Tapi aku agak, menangis kut. Macam mana aku boleh update even sedang tonton Mohabatein ? Sebabnya, ceritanya yang 4 jam serupa macam 2 jam jalan cerita, 2 jam menari. Lama weyhh!

Penat tengok Mohabatein

     Sebab tu, iklan dan part menari aku lari laju laju masuk dalam bilik stor untuk online, bila dengar bunyi tv cakap hindustan, aku lari laju laju balik pergi ruang tamu.
Untuk hari ni, letih berlari je aku rasa.
     Hari ni aku berjaya psiko murid paling nakal tak dengar kata menjadi budak yang insaf dengan setiap perbuatannya.. Alhamdulillah… Semoga dia jadi anak yang baikk.. Aamiiin..

MOHABATEIN
Kerja, kerja, kerja

2 Comments

  1. Alaaa. jangan segan-segan. Nangis-nangis tu biasala kalau tengok movie jiwang. tapi kalau berteriak meraung-raung tu baru kira masuk kategori parah haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/penangan-mohabatein.html/trackback

PAGE TOP