PENGUMUMAN MENGENAI SIAPA NAK TEMPLATE FREE TU..

Assalamualaikum… Tak jawab berdosa!

ย  ย  ย Dalam entry semalam, dah 11 orang drop link dimana mereka nak blog mereka di edit.. So tamat sampai situ jer yerk.. Dan kalau amal banyak masa, amal try buat untuk semua orang template free tu… Sebab kalau nak diikutkan, amal nak pilih sorang jerr.. Tapi macam tak sampai hati pulak bagi mereka mereka yang inginkan template baru.. Amal akan buat secepat yang mungkin.. So, kalau korang tak puas hati, boleh tukar ke template korang yang lama k..ย 

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/pengumuman-mengenai-siapa-nak-template.html/trackback

PAGE TOP