PEREMPUAN TAK PANDAI MASAK

Assalamualaikum… Not answer, berdosa!

When woman can’t cook, they are contemptible ? Contemptible is hina. New word. Haha. Perempuan tak pandai masak dikatakan hina?

     Yes. I can’t cook like Master Chef. Basic-basic tu tahu lah. Masak merah, sup ayam but other recipes. Haha aku gelak. When Mother M study dekat USM in 4 weeks, kadang-kadang je dia balik. Even USM dengan Bukit Mertajam, tak ada lah jauh sangat. But she need to study and do her assigment. So, who’s going to cook? Yes! It’s me. “Apabila bakal isteri tak pandai Masak” when I read this article from this blogger, and other blogger give their opinion and experience about “woman can’t cook”, and I know, cook is important.

annoying-face-food-dislike

     A few days ago, aku masak “Sup ikan guna kiub pati ikan”. Ingeridient yang terhad and guess what, tak sedap kot! My little brother yang kaki busuk tu, tak makan. Father J makan sebab terpaksa. Baunya yang hanyir and I know he forced to eat. Kesian 🙁

     I really hate to cook. I don’t know why. Maybe i can’t predict the taste, and it’s really make the food worst. That’s why i hate to cook!

p/s : But.. I know i can do it! I know, one day I can cook like Master Chef Dato’ Fazley 😀 Aamiiin 😀

 

28 Comments

  1. hahah we don’t have to cook like a Master Chef, it just we have to cook..
    For me, if I don’t want to waste money buying foods outside, nak tak nak, I have to learn to cook myself xD

    Plus, nobody was born knowing how to cook except gifted? Ada ke? lol
    [nama] recently posted…Back homeMy Profile

  2. faezahsays: Reply

    sy pun x berapa pandai memasak huhu

  3. orang kata nak tambat hati suamu melalui perutnya dahulu hehe jadi kalau rasa-rasa taknak en suami asyik makan di luar sahaja kena la tahu masak. Tak pandai takpe asalkan tahu, lama-lama nanti insyaAllah pandai la

  4. ala tak semua perempuan reti masak.. saya reti buat western je. selainnya mcm goreng2 je lah. nasi goreng ke. hmmm tu reti lah. perempuan ada kelebihan dia sendiri.. yg pandai masak tak reti benda lain..

    jemput singgah http://iluvtour.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/perempuan-tak-pandai-masak.html/trackback

PAGE TOP