Perfume Murah dan bau Soft De’Xandra Perfume

Last updated : April 25, 2015

Pernah tak jumpa perfume yang baunya tersangat lah kuat sampaikan korang terhidu sikit, terus pening?? Meyh nak share sikit. Nampak tak ferfume kat bawah ni, aku ada satu. Dan bau dia sangat sangat best! Bau soft-soft jer. Masa first sampai je perfume ni, terus sembur. Sangat wangi dan tahan lama! Yang best, sebab baunya tak kuat. Memang sesuai untuk perempuan.

Nama perfume ni adalah “De’Xandra Perfume“. Perfume ni daripada Inspirasi jenama antarabangsa (Top Perfume), setanding produk antarabangsa. Gred AAA gitu. Yang bestnya, perfume ini halal dan boleh di bawa solat. Aku ada kelas pagi, bila habis je kelas petang, bau tu tetap ada. Jadi pada korang yang ada masalah bau badan, boleh try perfume ni.

De'Xandra Perfume

perfume murah

Dia ada banyak jenis perfume, tapi aku tertarik dengan nama De’Xandra Perfume. Mula-mula redha je la, takut tak wangi je, dan kalau boleh aku nak perfume yang soft-soft baunya, bila chat dengan owner yang jual, dia kata De’Xandra Perfume ni memang baunya lembut je.

feedback other customer perfume

perfume gredd A

review perfume

Bagi aku, saiz dia tak terlalu kecil dan tak terlalu besar. Ala… Jenis Travel Perfumes. Aku suka botol dia. Cantik packaging dia. Dan kalau aku nak beli, aku stalker dulu feedback-feedback other customer. Sebab tu sekarang ni aku ada perfume ni. HAHA

Kami practice Senam Aerobic dan Body Combat yang akan dijalankan esok, Habis je practice, berpeluh macam air hujan. Masa tu aku spray sikit perfume, saja nak tunjuk kat diorang. Then kawan aku chinese dia kata, “Semua orang busuk. Nasib baik ada perfume. Busuk campur wangi.”

harga borong perfume

Fanpage : facebook.com/chettakiomey
Instagram : instagram.com/chettakiomey
Website : www.chettakiomey.com
Phone No : 013-2644310 (LIA)

p/s: Korang boleh husya-husya dulu. G tengok kat IG or fanpage diorang.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/perfume-murah-dan-bau-soft-dexandra-perfume.html/trackback

PAGE TOP