PERLU-KAH LETAK LAGU DALAM BELOG ??

Last updated : October 28, 2013
Perlu ke erk LETAK LAGU DALAM BELOG ?? blog amal yang dulu dulu ade letak banyak lagu . . tapi kan . . . .
Perlu ke erk ?? 
sekarang, my opinion lah kan, tak perlu lah . .Kenapa ?
Dah loading bagai . . Sape suka ??  Sorry yer sape yang view dis belog . . belog ni tak kiut miut ade lagu yang tacing bagai tuh . .

kalau dah lagu LOADING, sedap ke lagu tuh kita nak dengar ~~
OF-COST LAH TAKK KAN . .And what more ?

Lagu yang kita letak tuh, kadang kadang takk sama taste dengan oramg lain .  . ada orang suka lagu tuh, ada orang takk suka . .Bila yang takk suka tu, mane tahu, sebab dia takk suka, dia terus takk nak ngendap ngendap masuk dalam belog kita . .

Memang kadang kadang salah Internet jugak yang macam siput sedut sedut, tapii pikir pikir lah . . sapa yang nak view blog kita kalau takk orang lain kan ??

*ini hanya opinion penulis

10 Comments

  1. yes btol tu, ade org ske dgn lgu yg kte ltak, ade yg xske.. bg dayz tu xjdi mslah sbb klau pngunjung xske dgn lgu yg kte ltak di blog kte tu die bley clik pause kn? yg pnting bnde alah tu msti ade.. ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/perlu-kah-letak-lagu-dalam-belog.html/trackback

PAGE TOP