PESANAN TERAKHIR SEBELUM AKU …

Last updated : October 28, 2013

AKU NAK OPERATE ?
Ye la… nak operate otak sebab nak exam !!!

Semalam hari SEDIH aku… Hari ni hari malas aku… Padahal minggu depan hari isnin aku dah start EXAM… ya… final exam !! Exam yang rata ratanya membunuh masa lapang aku, membunuh masa tidur aku, dan segala-galanya membunuh … Dan esok pulak hari apa ??? aku nak study lah gila…tolong lah wahai orang gila, buanglah sifat-sifat syaitan yang ada dalam pemikiran anda wahai cik amalina…

Letih la macam ni, kalau tak start study… dah la tesis tak siap lagi… dan minggu depan dengan final exam lagi…
Ya allah, buang lah jenis-jenis sifat syaitan yang ada pada Nur amalina binti mohd Fadzil..
# please doakan…please…please …
sumber : google
Aku harap aku dapat semua subjek ‘A’ … dOakan lagi sekali tuk amal… teringin nak dapat A untuk empat2 paper… Amiin….
Lepas ni tak nak dah UPDATE STATUS, BALAS CHAT kat facebook… (chOiii !! )
Aku akan memerhati korang dari jauh.. dan tolong doakan yang terbaik untuk amal ok…
muah muah!! sayang korang (gegel only owkeyhh )
—————————————————————————-
ENTRY TERBAIK
  1. STATUS TERBAIK UNTUK ORANG YANG DIHACK
  2. DOODLE UNTUK SPONSER
  3. YUNA SEND EMAIL KAT AMAL
  4. BAGI DOODLE FREE KAT SEMUA ORANG YANG DATANG KOMEN 

1 Comments

Leave a Reply to ayut Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/pesanan-terakhir-sebelum-aku.html/trackback

PAGE TOP