PLACENTA WHITE PUNCA KANSER??!!

Assalamualaikum… Sekarang baru pukul 3:22 petang, perut dan main drum.

Okay stop.

Aku ada buat artikel mengenai Review Terbaik Nikko Placenta White, menceritakan serba sedikit kebaikan Placenta White pada orang ramai. Dan tidak ku sangka, produk ini sangat laris memandangkan trafik dengan keyword “PLACENTA WHITE” dan adik-beradik dengannya banyak masuk ke blog ini.

Aku tak cakap, orang yang search keyword “Nikko Placenta White” akan beli produk tu.

Tapi….

Mesti dalam ramai-ramai yang search tu akan beli produk ini kan…

Memandangkan produknya sangat bagus.

Mukadimah “promote” habis.

 Nikko Placenta White Punca Kanser?

 

Ini sangat pelik! Salah satu keyword semalam mengenai produk ini adalah “Nikko Placenta White Punca Kanser”, lihat gambar di bawah:

 

placenta-white-punca-cancer

 

Dah kenapa wahai makcik-makcik, adik-adik, kakak-kakak?

Produk ini boleh menyebabkan kanser, biar betul??

Adakah anda ragu-ragu dengan produk ini?

Jangan risau. Bahan-bahan yang digunakan in sha allah selamat. Ramai yang telah menggunakan Placenta White ni tau 🙂
bahan-ingredient-nikko-placenta-white

Segala kemusykilan, korang boleh tanya terus melalui telefon atau mesej 0105316262.. Jangan dengar khabar angin semata-mata. Kalau rasa was-was mengenai bahan yang digunakan atau kesan sampingan yang mungkin berlaku, boleh terus tanya pada HQ dia. 

Website : www.beautybynikko.co
Facebook : https://www.facebook.com/nikkoplacentawhite
Personal Facebook: Nadia Neddiana
Testimoni: Testimoni melalui Facebook dan Testimoni melalui Blog
Instagram : Placenta_White

 Review Terbaik Nikko Placenta White

 

p/s: Boleh trus pergi ke page dia, sebab banyak sangat testimoni yang korang boleh dapat 🙂

18 Comments

    • eh, tak ada la 😀
      tapi bila ada orang search mcm tu, rasa takut jugak 😀

    • jangan risau… banyak testimoni kata okay.. amal pun nak guna 🙂

    • urm betul tuuu.. dia nak selidik dulu rasannya.. tapi xmungkin boleh menyebabkan kanser.. dah la amal nak pakai 😀

  1. sitisays: Reply

    Tp knape guna placenta..placenta apa yg diorang guna utk produk ni..nk guna juge tp was-was.hihi

    • Syira eyrasays: Reply

      Placenta ikan salmon..

  2. Syira eyrasays: Reply

    Saya dh makan , almost 1 month .. alhamdulilah , kesan dia baik sgt2 … sedap pown sedap … in sha Allah xde kesan sampingan .. mmg seronok and ramai dh tnye … consume produk apa ..? So sy ckp , mkn nikko placenta white ni …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/placenta-white-punca-kanser.html/trackback

PAGE TOP