POKE DI FACEBOOK

Last updated : October 28, 2013
Gambar diatas sekadar hiasan
Poke dalam bahasa Melayu “cuit”..  ehh ! Halal ke lelaki dok cuit cuit perempuan ?? hewhew ..
Amal akan jawab “ala, diorang poke sebab nak tahu kita ni ada ke tak, online ke tak kat facebook, sebab tu diorang poke, kalau kita “POKE BACK” maknanya kita online la . .
Pandai kan Mark Zuberg reka benda benda macam ni . .hewhewDan peratusan lelaki poke perempuan agak tinggi berbanding perempuan poke perempuan . .
cuma ada 3 orang jer perempuan yang poke perempuan berdasarkan gambar di atas. .

Amal nak tanya kepada kaum Adam “Ramai perempuan yang poke korang dulu atau korang yang start poke diorang dulu ??

 

 

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/poke-di-facebook.html/trackback

PAGE TOP