Random by cikamal.com

Dengan lafaz bismillah.. First Random by cikamal.com


1. Follow blog – Unknown, Unknown, Comel, Si Cantek

2. Like fanpage –  Unknown, comel, Baik hati

3. Entry bertajuk “Random by cikamal.com

4. Copy banner klik sini dan backlink

5. Letakkan ‘nickname’

6. Publish entry.

7. Komen di bawah url penyertaan, tempat lain tak layan.
8. Tarikh tutup : awal 10/10 atau dipercepatkan 🙂

Semua akan dicheck. Setiap penyertaan akan dapat 1 doodle payung sebijik macam di banner. Jadi jangan lupa letak nickname, nak pelekat kat baju hujan tu. Nickname jangan panjang. 

Senarai peserta

p/s: Taknak syarat banyak-banyak dan Mata doodle kredit si cantek

hujung minggu ni amal akan update pemenangnya okay 🙂 sebelum hari isnin sudah ada pemenang 🙂 Minta maaf, amal busy lately. Senarai peserta pun tak update. Busy nya sebab jadi cikgu sementara di sebuah sekolah rendah, so tunggang langgang sikit kehidupan. Jangan risau, pemenang tetap ada. Doodle pun sudah lama siap, cuma tak bagi lagi je kat para pemenang

105 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/random-by-cikamalcom.html/trackback

PAGE TOP