RESULT KELUAR! ALHAMDULILLAH..

Last updated : October 28, 2013

Assalamualaikum.. Tak jawab lembu

Semangat !
Bosan!
Tidur !
     Itu kami.. Tapi hari ini, dengan segala hormatnya kami nak bagitahu hampa semua, kami bersyukur sangat sangat sebab result kami naik. Dan PNGK pun not bad. Naik! Itu yang best tu..
     Alhamdulillah.. Setelah tamatnya Diploma Pendidikan di Universiti Pendidikan Sultan Idris, Verangan pula nak sambung ijazah. Mohon Termakbul doa ni.. Aamiin.. Dah tak sabar nak kawin ni..
Pada yang sedih dengan result, takpe.. Rezekii di mana-mana 🙂
p/s : Hari ni rasa macam sopan pula dengan entry ni. Mohon jangan muntah ye..

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/result-keluar-alhamdulillah.html/trackback

PAGE TOP