ROTI BAKAR RAILWAY, KLUANG TERBAIK!

Roti bakar terbaik di Malaysia.

 

makan-roti-bakar

Sekarang cuti sekolah, Hari sabtu lepas terus balik Kluang. Mother M dan Father J nak uruskan rumah kat Jalan Mengkibol, Kluang Johor. Bila dah ada kat Kluang, tempat wajib aku nak pergi adalah Roti bakar kat stesyen kereta api ataupun Kluang RailCoffee. Sekarang dia ada restoran sendiri..

ROTI-BAKAR-TERBAIK-MALAYSIA-DAN-SINGAPURA

Tinggal sekeping yang terakhir. nampak warna kuning dan ala2 coklat tu? Yang tu paling sedap dan thorbaikk!!

Dia punya roti bakar memang terbaik! Sedap gila wei. Macam mana aku nak cerita ehh ? Bila korang letak dalam mulut, planta dengan kaya tu akan cair kat mulut memang perghh!!! Sebab tu korang jangan terkejut kalau 1 roti bakarnya harga rm1.60. Mahal bukan? Kalau rm2 pun aku sanggup beli. Puas hati dan tak rugi.. Ramai dah review pasal roti bakar Railway ni…

Terbaikk weyhhh!

Tak caya, boleh baca review blogger lain mengenai roti bakar ni :

Kluang Railway Station: Kopi ‘O’ + Roti Bun Kaya

kluang station, tak bole lupa roti bakar sedap!

KLUANG RAIL COFFEE (ROTI BAKAR JIWA ANDA)

Roti Bakar & Kopi Kaw-Kaw at The One And Only Kluang Rail Coffee @ Stesen Keretapi Kluang, Johor ! Hehe 🙂

 

Sekarang percaya ? Ada blogger buat entry pasal roti bakar kat Stesyen Kereta Api. Ada blogger buat entry kat Kluang RailwayCoffee.. Dia sama je.. Dulu tak ada Kluang RailwayCoffe.. Sekarang baru dibina. Masa aku kecik-kecik, aku makan kat Stesyen kereta api, Kluang je. 

 KLUANG-RAILWAYCOFFEE-MAHAL

p/s :Kalau sekeping RM2 pun aku sanggup beli sebab sedap sangat, apatah lagi RM1.60

14 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/roti-bakar-railway-kluang-terbaik.html/trackback

PAGE TOP