Segmen Mini Power Bank Aswan Azmy

Last updated : April 4, 2014

     Dengan perkembangan pesat, taraf hidup meningkat, terdapat lebih banyak produk elektronik mudah alih di dunia , Seperti telefon bimbit, iphone , ipad , kamera digital, kamkoder , mudah alih DVD, PDA , MP3 , MP4, GPS. Semuanya perlu menggunakan bateri, tetapi bateri untuk bateri terbina dalam adalah rendah, kerana kapasiti bateri tidak dapat memenuhi peranti itu kelihatan penggunaan biasa masa. 

Tudiaa…. Mukadimah skema.

    Bayangkan tengah syok-syok online, lepas tu bateri habis.. Geram betul! “Aku taip status tu panjang-panjang last-last bateri habis! What the frog! Geram haih!“. Akhirnya, kita pun update status “Feeling angry”.

      Cuba korang fikir sejenak, macam mana kotak kecik pijak terus penyet macam gambar kat atas ni boleh simpan tenaga yang mampu menjana kuasa handphone kita? Macam mana diorang reka? Hebat bukan dicipta?

Syarat-syarat dia semua senang
Terbuka kepada blogger yang menetap di Malaysia sahaja
Follow blog ini
Buat satu entri yang bertajuk Segmen Mini Power Bank Aswan Azmy
Tempek banner di atas dan backlink ke entri ini
Tinggalkan link url entri anda di kotak komen ini
Tarikh Tamat 10 April 2014 (pukul 11:59 Malam)
*Hanya seorang pemenang mini power bank dicari, kalau penyertaan ramai..mungkin hadiah top up akan di tambah.. 🙂
Nak join? Klik Banner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/segmen-mini-power-bank-aswan-azmy.html/trackback

PAGE TOP