SELAMAT HARI GURU

Last updated : October 28, 2013
Teringat lagi masa kat sekolah,
Amal and the gang bolehh “cuti” kelas, then pergi bilik guru kaunseling . . (SIAP ADA GANG)
Banyak kali sehinggakan one day tu stop ponteng sebab ada masalah dengan guru kaunseling . .
Ada ke patut boleh ada masalah dengan guru . . TAK PATUT !!!
(Sekarang jer lah cakap macam tu, dulu dulu tahu nak berontak jer)
Nampak sangat jadikan cikgu kaunseling tempat nak “cuti kelas”. Actually cikgu tu baikk, kami je jahat . .
hua hua hua
Ada pulak kes, ayah kena datang sekolah jumpa dengan pengetua . Sebabnya, banyak takk datang sekolah . . (Bukan ponteng ok ^.^ cuma terlupa pergi sekolah jer)
Dan bukan amal sorang sahaja ok, RAMAI RAMAI . .
SATU SEKOLAH
yang didetect “selalu cuti sekolah” diberi penghormatan oleh pengetua untuk menjemput sama ada ayah, ibu atau kedua dua-nya sekali untuk datang ke sekolah bagi membincangkan anak mereka.
 
Kira macam WANTED jugak lah~~
Feymes oww waktu tu
Masa tu lah baru nak mengaku tak ponteng lah apa lah ~~
Bagai bagai sungguh   =.=”
Lagi paling best, SEMBUNYIKAN pembersih tingkap (lupa lah nama dia) daripada Cekgu Matematik
Hah ! benda ni . .
Cikgu tu suka pegang bulu ni, and then ketuk ketuk
Bising . .
Tapi kan . . . . 
 
Saya rindu cekgu cekgi semua . . .
='(
Menyesal buat sume nih, tak dengar kata, melawan dan seangkatan dengannya . .
(masa nie baru nak menyesal)
 
SELAMAT HARI GURU !!
Kepada semua guru-guru di Malaysia . . bukan setakat guru kami, TAPI guru anda juga
^.^
Saya berharap dan berdoa, cikgu semua :
di panjangkan umur, 
dimurahkan rezekii,
sabar melayan kerenah kerenah anak murid,
SEMOGA CIKGU BAHAGIA DUNIA DAN DIAKHIRAT
DAN
✿SEGALA APA YANG CIKGU AJAR DAPAT PAHALA 
AMIIN . .
——————————————————————————————————-
# Ibu kami cikgu , dia pernah ajar adik yang last ..
ngeh ngeh ngeh
Dekat kelas kena panggil TEACHER even dengan anak sendiri . .
selamat hari guru ibu ~~
#Kami tunggu hadiah hadiah yang bakal ibu dapat esok . . .
DAN KEPADA :
ALIA AHMAD
NUR ASSYAHIRAH JAMIL
NUR HIDAYAH HARUN
RITANINGSIH MUSTAFA
SITI KHADIJAH
Selamat hari guru untuk kita bakal bakal guru ni ok

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/selamat-hari-guru.html/trackback

PAGE TOP