SEMAK KEPUTUSAN KEMASUKAN KE UNIVERSITI 2014/2015

Last updated : May 4, 2014

Semak keputusan kemasukan Universiti bagi ijazah dan diploma boleh menyebabkan jantung ni debor dup dap dup dap.. Baru tadi aku dapat mesej daripada USM. Nasib baik aku dapat temuduga Pendidikan Khas pada 9 haribulan 5 nanti.

Yang untungnya adalah, sekarang aku jadi Guru Sandaran Tak Terlatih (GSTT) bagi Pendidikan Khas. Nanti nak temuduga, aku cuma hulur surat Perlantikan GSTT Pendidikan Khas, dan aktiviti-aktiviti yang akan aku buat dengan budak-budak kat sekolah ni nanti akan aku akan tangkap gambar dan tunjuk bukti bahawa aku sangat berminat pada Pendidikan Khas. Cun tak ?

Kalau korang nak semak keputusan kemasukan ke USM, boleh pergi layari laman web di bawah. Aku dah sediakan link, korang hanya perlu klik link tersebut, nanti dia akan direct terus. Korang hanya perlu masukkan IC sahaja.

SEMAKAN PANGGILAN TEMUDUGA PROGRAM IJAZAH SARJANA MUDA [PENUH MASA SIDANG AKADEMIK 2014/2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/semak-keputusan-kemasukan-ke-universiti.html/trackback

PAGE TOP