Semakan Kemasukan ijazah sarjana usm 2014/2015

Siapa bakal membuat semakan kemasukan ijazah sarjana usm ambilan september 2014?

kemasukan ijazah sarjana usm

Tadi aku check laman web USM, dan aku nampak

Semakan keputusan kemasukan program Ijazah Sarjana Muda [penuh masa] sidang akademik 2014/2015 boleh disemak mulai pertengahan ogos 2014. Harap maklum. Terima kasih

Aku teringin sangat nak masuk USM. Bila aku gagal masuk UPSI 2 kali disebabkan MUET, jadi harapan terakhir aku cuma USM sahaja. Aku nak belajar. Nak sambung ijazah. Aku tahu, bila ada ijazah, tak semestinya keluar kita akan dapat kerja..

Tapi aku memang nak sangat belajar.

Teringin sangat bila kita semak kemasukan ijazah sarjana usm sidang 2014/2015 dan nampak :

Sukacita dimaklumkan anda berjaya mengkuti Program Ijazah Sarjana Muda Pendidikan Khas

Macam tu lah ayat dia.

Kan best kalau aku baca sejibik macam kat atas.

Harap-harap lah dapat.

Aamiiin…

Kat bawah ni, ada link korang nak semak Keputusan kemasukan ijazah sarjana usm sama ada pendidikan atau bukan pendidikan ambilan september.

Semakan Keputusan Permohonan USM Sidang Akademik …

Semakan keputusan kemasukan ke Program Ijazah Sarjana Muda di Universiti Sains Malaysia bagi Sidang Akademik 2014/2015 dijangka akan dipaparkan melalui Pohon@USM mulai 12 Ogos 2014*. Para pemohon …

p/s : Good luck bagi yang nak check dapat ke tak masuk USM. Sebarang soalan, boleh tanya aku ya.

14 Comments

  1. Salam
    Saya lepasan matrikulasi
    Saya baru lepas check untuk temuduga usm, saya dapat temuduga pendidikan khas usm 10 mei ni, saya ade nak tnye psl interview. Mcm mana saya nak contact awk ye?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/semakan-kemasukan-ijazah-sarjana-usm-20142015.html/trackback

PAGE TOP