rebate hp boleh beli untuk semua handphone

Last updated : April 24, 2014
Assalamualaikum.. tak jawab berdosa ūüôā
 
Maka ini adalah antara smartphone yang tersenarai mengikut telco ye.
 DIGI OFFER (PREPAID)
 DIGI OFFER (POSTPAID)
 CELCOM
 TUNETALK
UMOBILE
MAXIS
Pilihan lebih banyak dengan U-Mobile lah. Dan apa yang Oshin difahamkan masa beli telefon ni akan disertakan sekali dengan pelan yang disediakan pihak telco. Untuk dealer yang ditentukan bolehlah melayari laman web telco berkenaan ye. Sesiapa yang dah berjaya daftar dan semangat nak bergaya dengan telefon canggih tu bolehlah pergi riki-riki mana yang berkenan.
 
P/S : Pastikan bawa sekali slip yang tertera nombor rujukan permohonan dan kad pengenalan bagi yang sudah bekerja serta kad pelajar bagi yang masih belajar.
 
Kredit : Hasil penulisan Rebate Handphone  Di atas adalah milik blogger oshin

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/senarai-handphone-di-bawah-pakej.html/trackback

PAGE TOP