SESAT DI KUALA LUMPUR

Last updated : October 28, 2013
Salam readers semua !
 
Sorry lama tak hupdate, sampai blog ni bau hapak tahap gaban  lagi . . Semalam adalah hari paling terhebat apabila Amal pergi ke Kajang dengan naik kereta sewa bersama sama 6 hOusemate ! dengan berpandukan signboard sahaja kita orang gagahkan diri cari Tadika dan Taska untuk praktikel nanti . .
 
Dah lah masa pergi pun banyak kali sesat + silap jalan + terlepas signboard, Masa balik pown sesat sama . .
Time balik tapayah cakap lah, 
 
kajang -> cheras -> sg.besi -> seremban -> cheras -> sg. besi -> b. tasik selatan -> kL -> Damansara -> tg.malim 
 
 
tengOk pown dah tau macam mana syOknya sesat ! HAHA . . Actually, lalu Sg.besi banyak kali dah . . Macam biasalah, alasannya 
 
1- Terlepas Signboard
2- Silap jalan/lOrOng
3- SESAT
 
# ALAHAI . . Kalau takk sesat, takdelah PENGALAMAN kn ?
(ececeh ayat cover)

7 Comments

  1. Sungai besi tu sign board kadang 2 buat keliru..anak panah tunjuk kiri tapi kiri nun jauh..tu sesat…heheh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/sesat-di-kuala-lumpur.html/trackback

PAGE TOP