STYLE RAMBUT LELAKI VERSI KARTUN.

Assalamualaikum… Takk jawab berdosa!

     Sebenarnya, blog ni agak lapuk dengan entry entry busuk sampah, jadi aku letak lah downy bagi wangi.. Di sebabkan tu jugak lah, aku sanggup buat kerja gila ini dan tinggalkan benda penting.. Eh! Hari ni, saya menang segmen pendek! hewhew.. best! menang lagi 🙂 Nak tahu apa ? Klik link ini.. Tak sangka aku orang kedua terpantas! hewhew

     Hari ni tak ada mood nak buat RPH +Tesis.. Kesian kat sorang rakan ni.. Dia sanggup bebel suruh buat tesis dan Rph tapi aku dengan keras kepalanya, nak UPDATE ENTRY jugak! degil =.= “… ikut ko lah amal, nanti yang merana ko gak..

ENTRY DI ATAS DITAIP SEMINGGU YANG LEPAS 🙂
—————————————————————
Entry ini mengenai : Rambut style macam mana yang you olls minat ??
*Aku buat jenis jenis kartun saje lah ehh ..
 



Style rambut yang aku kurang minat :

Style rambut yang comel bak kata adik aku TAPI panjang, so aku tak minat jugak :



Style rambut yang kalau mak mak tengok terus pengsan :

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/style-rambut-lelaki-versi-kartun.html/trackback

PAGE TOP