TENTANG CIK AMAL

Last updated : December 11, 2013

     

Untitled111

     Actually, first time buat blog 2 tahun lepas. Tapi mana blog tu pergi aku pun tak tau. Mana taknya, buat sekadar suka-suka then takda point untuk buat blog. Kita kalau nak buat sesuatu mesti ada tujuan, baru lah kekal blog kita. Then, blog yang paling kekal adalah my second blog iaitu blog ini. Sayang okay blog ni! Tu pun aku tak tahu tarikh birthday blog ni. Yang pasti bulan 4. sebabnya first entry dibuat pada bulan 4.. HAHA

     First kali dalam otak adalah BUAT BLOG SEBAB NAK DUIT!! Hah ! tu lah akal aku masa aku mula mula buat blog ni.. Masa tu bosan duduk rumah disebabkan cuti semseter yang agak lama, lagi pulak tak buat kerja sambilan, dan tiba tiba aku terpikir nak jadi KAYO dengan blog.. HELLO cik amal !!!! sekarang kau kaya ke ? boleh beli handphone 3310 ke ? Haprak! Macam Najis ! Tuihh ! Nak bukti ??? Baca 2 enrty ini dan ini. JANGAN GELAK DENGAN CARA PENULISAN AKU WAKTU MULA-MULA DENGAN BLOG ! 

 
     Korang bayangkan ehh, Tiap tiap hari aku g check duit dalam Heartbeat dan Nuffnang (Masa tu join yang ni je dulu), nak tengok kut kut dah ada beratus ke, beriban ke, at least rm 50(pun jadi lah untuk aku nak cashout).Tapi yang aku dapat, ini !!
 
 
 
*sila tepuk tangan
Fuyooo!! fuyyooo !! banyak gila duit ko amal !! boleh beli kereta, lappy dan motor 6 tayar sekaligus~~ fuyyooohh ! fuyooohh !! =.=”
 
     Dan aku rasa, argh!!! sengal nya kau amal ! Kau nak duit dengan Blog ?? “Blog kau yang serabut”, “Apa yang kau tulis, bapak mengarut”, “Blog yang tak cantik + berat !” Sapa yang suka blog kau ? Tak de sapa okay ! bye ! 
      Lama lama aku fed up dan taknak pikir pasal duit dengan blog, aku hanya boleh jadi pemerhati mereka, mereka dan mereka yang dapat seribu dengan nuffnang, dapat 3 ribu dengan heartbeat ~~  Dan start daripada itu, saya berblog bukan untuk KAMU, bukan untuk MEREKA, tapi UNTUKKU
     Sekarang saya sayang blog saya, walaupun orang kutuk tak lawa, berat, entry tak best, Tapi you, you dan you tahu ke betapa susahnya nak perah Otak nak buat entry ? Tanya lah blogger2 yang lain, payah okay! kan kan blogger ? susah kan ? you ingat, dengan pikir jer, lappy ni boleh taip sendiri ke ? 
     Harapan saya, saya nak sangat one day, orang akan rindu hasil penulisan, tak pun, rindu header saya pun jadi lah, tak pun, rindu font blog ni pun okay lah, tak pun, rindu saya blogwalk blog orang lain dah kira ohsem!, tak pun, kalau tak rindu jugak, at least akan ingat nama ‘cik amal’ .. hewhew(gelinya)

     Yang kedua, saya berharap saya dapat tambah kawan ! kalau tak, saya takkan kenal, awak, awak, dan awak yang tengah baca entry saya ni kan…  

      Dan saya juga berharap, dengan blog ini juga, saya boleh jumpa TUN DR MAHATHIR MOHAMAD! Angan-Angan yang tinggi tapi Tak Mustahil! Happy birthday Dr M (semalam even official birthday dia 16 Julai). Semoga panjang umur dan dimurahkan rezekii.. Amiin… Kami semua sayang Dr sangat sangat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/tentang-cik-amal.html/trackback

PAGE TOP