TIADA KEYAKINAN NAK BUAT GA MAHUPUN SEGMEN. SILA BANTU :(

Last updated : October 28, 2013

Assalamualaikum.. Tak jawab berdosa!

Tengok tajuk dah paham isi cerita.. So korang tak payah susah susah nak baca entry panjang lebar, just drop your coment. Bagi sikit kata-kata perangsang please.. Hadiah dah ada, cuma tiada keyakinan. Huhu

Gila aku tak happy!!!
Blog dia best weyhh !

 

10 Comments

  1. mcm ni lah perasaan hana bila nak buat GA/CONTEST. rasa macam ada ke yang nak join. dah la blog terpiggir je. blog budak2. follower 60lebih je..

    Hana target GA hana untuk tambahkan follower. maklumlah follower masa tu seciput je.

    masa mula2 buat GA seminggu xda sapa pun join.sebab hana xwar2kan n tak buat sticky post(masa tu xtau sticky post). lepastu hana lanjutkan lagi seminggu. hana promote kat komen kat cbox (masa ni xkenal lagi sticky post) alhamdullilah.. mendapat penyertaan 1++

    try tau.. gud luck 🙂

    p/s: komen ada kaitan x?hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/tiada-keyakinan-nak-buat-ga-mahupun.html/trackback

PAGE TOP