TRAFIK 1K TIAP-TIAP HARI, JADI MALAS TERUS

Last updated : October 28, 2013

     Assalamualaikum… Kalau lah blog ni ada almari, meja kaca tingkap pintu dan sebagainya, memang dah sah sah, nampak sawang-sawang, labah-labah.. Rasanya jerangkung pun tinggal sekali.. Aku tak tahu macam mana nak buat dengan blog ni.. Nak cerita apa pun tak tahu.. Mula-mula jer excited nak tangkap gambar itu ini, nak letak dalam blog katanya, tapi last2 “Hampeh!”..

     Kesian blog ni.. Takpe.. Akan aku bebel dengan kau tiap-tiap hari walaupun aku tak janji.. Memang lah takde sapa nak kelebek ko punya blog, tapi REDHA REDHA.. Aku bebel kat blog ni bukan syok sendiri.. Blog ni pandai bercakap tau!

     Mungkin pv aku hari2 macam kat atas, tu yang goyang kaki gamaknya. Sampai blog ni tak terurus.. Dulu selalu ping sana, ping sini.. Berlumba-lumba nak naikkan trafik. Tapi bila dah malas, everything hancur.. Sampaikan aku tengok blog ni buat entry setakat nak join contest jer.. Kesian kau blog, dapat tuan macam aku.. Padahal kau tak tahu amal, orang lain tu trafik sampai riban-riban, tu pun berusaha lagi nak naikkan trafik..

     Sekarang ni yang kau tahu, berangan nak beli drawing tablet lah, nak melukis gamaknya.. puihh!! Then baru baru ni kau beli kain felt banyak-banyak, nak buat itu ini, tapi puihh!!  Lepas tu, berangan nak buat esaimen orang, tapi puihh!!!

     Ikut kau lah amal… yang nak hidup, kau… Tolong nasihat tuan punya blog ni please…

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/trafik-1k-tiap-tiap-hari-jadi-malas.html/trackback

PAGE TOP